szilvafan Creative Commons License 2009.01.16 0 0 792

sziasztok régiek, és újak :)

 

szerintem PT-t nálunk nem lopnak. Nem statisztikai adatot mondok, hanem a véleményem szerint nagyon kicsi a piaca, ( csak az olyan hülyék veszik, mint MI mindnyájan :):) ) mi pedig nem nyúlunk a másikéhoz :)

 

Leáll a PT gyártása ? ==== > emelkedik az autóink értéke ! :)

 

A CRD vel én is 8 liter körül járok folyamatosan, immáron negyedik éve :)

 

Drrencz,

az lehet, hogy  a 3000-nek nem működött a hátsó elektromos ablakemelője ?

és 80 € -ért visszakapcsolták a műszerfalon a tiltógombot ??? :)

Tényleg nem kötekedni akarok, de azért a labancok nem az olcsóságukról híresek...és ezt saját tapasztalatom is bizonyítja , egy korábbi esetemben, amit itt a fórumon is ecseteltem, hogy Bécsben romlott el az autómon az ékszíjfeszítő görgő.

 

1,6 vs 2 liter : én ilyen súlyú kocsinál a 2 literest venném (ha el tudnám tartani), mert szerintem a kicsi erőlködve hozza azt a teljesítményt mint a nagyobb alapjáraton, ezért sztem nem lehet nagy különbség a fogyasztásban, viszont a nagy motor tovább bírja.

 

Megjelenés : az a tapasztalatom, hogy a wartburgból új skodába ült kalaposok kivételével mindenki beenged, a pályán letakarodnak előlem, és mind a mai napig oldalüveghez ragadt orrok jelzik útját :):) hát persze, hogy imádom :):) és hát persze, hogy én is megbámulom a kocsimat a kirakatban :):):)

Előzmény: azul (790)