jisell Creative Commons License 2009.01.15 0 0 8554

Szia

 

 

Minden este Szabadkáról a vasútpályaudvarról indul Szabadka - Bar vonat. Több féle lehetőségből lehet választani. Itt elmondom hogy a nyári időszakban ajánlatos 2-3 nappal előbb jegyet venni. Meg lehet venni a jegyet ami csak ülő jegy. Ehhez lehet igényelni attól függően hogy milyen kuset kocsi indul 4 vagy 6 ágyas, ezt valamint a foglalást is ki kell fizetni. Van még egy lehetőség ez a hállókocsis jegy ahol a kabinban csak 3 ágy van. Ez valamivel drágább az előzőnél.Minden hálókocsiban és kuset kocsiban van kisérő. A hálókocsiban a kabinokat külön be lehet zárni és ébresztést is kérni. Ez a 4 - 6 égyas kusetokban cak akkor kivitelezhető ha az egészet kibéreled azaz minden jegyet megveszel a kabinban.

Itt van még az a vomat is amely a kocsikat szállítja szintén Szabadkáról de ha jól emlékszem a kocsikat sokkal előbb kb. délután 15.00-kor már le kell adni erre is jó ha valaki e mellet dönt egy pár nappal az indulás előtt érdeklődik a Szabadkai vasútállomáson.

 Irodák is árulnak ilyeneket most hagy ne soroljam őket, ők 25 - 30 % -kos haszonkulccsal - ha jól írom adják tovább a jegyeket.  

A vonat 19.00 kor indul és sajnos a nyári időszakban nindig késik 2-3 óra hosszát. 

A vonatozás kicsit drágább mint a buszozás.  

A buszok is minden nap indulnak. 17.30 - kor és 18.30-kor.

A 18.30 -kor induló autóbuszok a TOPOLATRASNS és a BLUE LINE. Ajánlom a Blue Line autóbuszt  megálnak pihenőre ( wc , kávé - toleránsak és biztos kezekkel vezetik a buszt) a jegy ára kb 27-30 Euró / fő / útírány  + 1 Euró csomag. Kényelmes légkondis turista buszok.És ami a lényeg menetrend szerint érkeznek 8.15-20 Budva.

 

Ha segítettem valakinek.

Jisell

Előzmény: Törölt nick (8545)