advocatusdiaboli Creative Commons License 2009.01.08 0 0 807
Hümm, érdekes módon (miközben petike érthetően eltűnt a ködben..) már más hangokat pedzegetsz Te is. Volt ezek szerint már "előéleted", kaptál már 72 órás letiltást, és a jelek szerint sikerült félreérthető aukciókat indítanod.
Még azt is elhiszem neked, hogy a Vatera ezt túlreagálta, de úgy gondolom, azt a teóriát (amelyet legzajosabban éppen petike képviselt), miszerint minden előzmény és figyelmeztetés nélkül, csak úgy, az abszolút semmiért lettetek kitiltva - ezt elvethetjük. Volt annak oka...

A Vaterának talán annyit bátorkodnék megjegyezni, hogy a rendszer meglehetősen kusza, zavaros, és amit itt leírtak (miszerint kitiltottként is fel tudom venni velük a kapcsolatot), az nekem és gondolom másoknak is újdonság volt. Biztosan meg tudnák tételesen mutatni a sok help és szabályzat között, hogy ez le is van írva, de kívülálló felhasználóként ez akkor is egy alig kideríthető, rejtett opció. Így szerintem jogos és célszerű eljárás lenne, hogy ha kitiltanak valakit, akkor az erről őt értesítő levélhez ezt az itt leírt pár sort is automatikusan mellékeljék, az ember így rögtön tudja, mit tehet, ha reklamálni akar.
Előzmény: luzav (804)