BFeri53 Creative Commons License 2009.01.05 0 0 3220
Szia Kaamilla!

"Aztán....itt jön a bonyodalom, amit össze-visszaságot csinál, az hogy nem tudom, a hörgőm vibrál be, vagy a szívem, mert amikor jön a vibrálás, mint egy ultrahang végigvibrál az egész mellkasomon, és ez szinte egyfolytában.
Tudom, hogy zavaros, de mivel a nyakamon jobb oldalt lent, ha megnyomom, fáj mint egy mandulagyulladás, belül, és a manduláim egyfolytában mindíg pirosak, nem fájnak, de gondoltam, hogy egy gulladásos, vagy gennyes góc kialakult.
Aztán.....most hirtelen hólyaggyulladás, gennyes, erre Cifrant írtak.
Aztán .... mostanában volt probléma a fogaimmal, nem tudták gyökérkezelni, de a fog bentmaradt, mint góc, 2 rágó fogam letört, fel lett építve, nem engedtem kihúzni.
És mintha azt olvastam volna a net.-en, hogy a fog, mandula gyulladás is okozhat fertőzéseket, tehát hólyaggyulladás is lehet ettől.
Hát lehet, hogy megint összezavartalak, de sok-sok lehetőség a FŐ préblémámra, hogy "bevibrál" a szívem."

1.) Fontos lenne egy friss laborlelet. Abból látszik a gyulladás. Meg kellene nézetni a pajzsmirigy hormon szinteket is. A nyakadon van a pajzsmirigy is. Ne nyomogassad a nyakad!
2.) Honnan tudod, hogy a fogad góc? Miből gondolod? Mozog, rothadt, gennyes, fáj, vagy mi? Homályosan írtad le ezt a fog ügyet. Nekem is kitörött egy rágófogam. Fogágy gyulladás volt. Gyökérkezelték, felépítették (igaz, hogy Kárpátalján, mert ott sokkal olcsóbb!) . Csak semmi pánik! A szervezet felszívja az elhalt szöveteket, foggyökereket is. Gondolod, régen nem életek emberek?
3.) Egyébként, nincs kizárva, hogy a FŐ problémádat vagy pajzsmirigy elváltozás okozza, vagy a Carvetrend (nem specifikus azaz nemcsak a szívre, hanem minden szervre ható béta blokkoló és alfa blokkoló) mellékhatása okozza. Ez a szer a hólyaggyulladásban is közrejátszhat. Csökkenheti az általános tónust. Nem lettél mostanában egy kicsit "löttyedtebb"? Nem vettél észre refluxos tünetet, vagy vizelet visszatartási tünetet? Komolyan kérdezem.
4.) A talajon végzett óvatos gerinctornát ajánlom. A gerinc lazításával és a hát óvatos homorításával kell próbálkozni.

5.) Amikor éppen vibrál a hörgőd-szíved, ülj egyenesen, kulcsold össze a kezeid a tarkódon és próbáljál nyújtózkodni, kicsit a széktámlára támaszkodva hátra homorítani. Próbáltad már?
Előzmény: Kaamilla (3212)