Kaamilla Creative Commons License 2009.01.02 0 0 3212
Boldog Új Évet mindenkinek!
Szia BFeri!
Köszi a választ. Teljesen igazad van, zavaros amit írtam, de már nem is tudom mi a tünetem, mert ami igazán aggaszt az zavaros. Még pedig.......
Tudod... ősszel ritm.zavarral kardiológus, és minden eredmény negatív, de mivel magas a pulzus Carvetrend 12,5 jó megadtam magam, ezt most is szedem, bár a vérnyomásom mindíg jó volt, sőt alacsony inkább.
Aztán....szív UH volt, és az is jó.
Aztán....itt jön a bonyodalom, amit össze-visszaságot csinál, az hogy nem tudom, a hörgőm vibrál be, vagy a szívem, mert amikor jön a vibrálás, mint egy ultrahang végigvibrál az egész mellkasomon, és ez szinte egyfolytában.
Tudom, hogy zavaros, de mivel a nyakamon jobb oldalt lent, ha megnyomom, fáj mint egy mandulagyulladás, belül, és a manduláim egyfolytában mindíg pirosak, nem fájnak, de gondoltam, hogy egy gulladásos, vagy gennyes góc kialakult.
Aztán.....most hirtelen hólyaggyulladás, gennyes, erre Cifrant írtak.
Aztán .... mostanában volt probléma a fogaimmal, nem tudták gyökérkezelni, de a fog bentmaradt, mint góc, 2 rágó fogam letört, fel lett építve, nem engedtem kihúzni.
És mintha azt olvastam volna a net.-en, hogy a fog, mandula gyulladás is okozhat fertőzéseket, tehát hólyaggyulladás is lehet ettől.
Hát lehet, hogy megint összezavartalak, de sok-sok lehetőség a FŐ préblémámra, hogy "bevibrál" a szívem.
Tehát a házirovosnál voltam, más gyógyszert nem szedek, illetve a Rivotril-ból 0,25-öt naponta 5 éve már. Hőemelkedésem nincs, de abban igazad van egy laborvizsgálat kellene, amit minden éveben meg is szoktam csináltatni április körül, deddíg jó volt, és tavaly voltam tüdőgondozóban is, gondolod, már oda is menjek el?
Az biztos, hogy a hátam maszírozása jó lenne, mert az olyan jól szokott esni, hogy síkítani tudnék, és a gerincemnek is jó lenne, mert mostanában keveset mozgok, sokat ülök, és a forgóm is fáj.
Csalánteát rendszeresen iszom, meg mentát is, a köpölyözést a lányom vetette egyszer fel, de igazából nem ismerem, majd utána nézek.
Szóval ennyi tünetem van, de igazából, nem is tudom mit kellene csinálnom, melyik testrészemtől induljak ki.
Hát...... megpróbáltam rövid, és érthető lenni, de nem megy, mivel nem tudom mi van. Szerinted, mi lehet a fő problémám, a leírtak alapján, hol kezdjem a kivizsgálást, neked jó meglátásaid vannak.
Várom a válaszod, és köszönöm. (Nem gondoltam, hogy 50 felett, ennyi problémám lesz),most pedig fogadalmakat teszek erre az évre vonatkozóan, most úgy gondolom, a stressz is túl sok, mert az a tipus vagyok, ha nincs rendbe minden, nyomaszt, letör, lehangol, állandóan foglalkoztat. Pedig a betegségek terén a felfogásom mindíg pozitív volt, "engem aztán nem győzöl le nyavalyás betegség".
Már hülye is vagyok gondolod.....
Előzmény: BFeri53 (3206)