Kaamilla Creative Commons License 2008.12.28 0 0 3205
Szia BFeri53 Szia mindenki!
Nem tudom, hogy az idén jön e ide még valaki, már elég rég volt eszmecsere. Sajnos én is rég voltam itt, idő hiányban szenvedtem, kimerültem a munkában, és már nem volt kedvem a net.-hez.
Pedig a problémám régóta meg van, és rövidebb időkre megszünt, de végül is van.
Rettenetesen zavar, de senki nem tud igazából segíteni. A fő problémám a szívritm. zavar volt, egy olyan érzés, gyakran ami történik, mintha a szívem áram ütés érné, "bevibrál", ilyesmi. Szóval az eredmények jók voltak. EKG, szív UH., de most ezt a tünetet, még kíséri egy légcsőgyulladás szerü, fáj a hátam és a mellkasom, a nyakam egy helyen ha megnyomom, jobb oldalt elöl, belül fáj valami, és teljesen kétségbe vagyok esve, mintha tüdő v. mellh. gyulladásom lenne, szóval mintha az egész be lenne gyulladva, néha levegővételre allergiás köhögés fog el. Igaz, hogy pár hete, falat csiszoltam, és beszívtam a sok port, mert nem tettem a szám elé semmit, arra gondoltam ettől begyulladtak a hörgők, de viszont, mi fáj a nyakamon belül, talán genny góc, és az sugárzik ki a szívre? Próbáltam homeopátiás gy.szert szedni a léguti megb.-re, és a falvinnak a retekcsíra kapszulát. De semmi nem használ.Sós vizzel gargalizálok, kenem a mellkasom, hátam, de ezek a hörgőgondok mintha a szívbe sugároznának. Nem is tudom, mi ez, mit csináljak, milyen szakorvoshoz menjek ezzel. Belgyógyász, kardiológus? vagy mi! Ha valaki tud tanácsot adni kösz! Nagyon bepánikoltam.
Visszaolvastam a hozzászólásokat, a BFerinek jó az ötlete, hogy egy kicsit kellene diétázni, mert szeretek össze-vissza enni, és megterhelem a gyomrom, és az epém alíg bírja megemészteni, a hátam ettől is fájhat, de a hörgődolgok aggasztanak, meg a nyakamban egy ponton a fájdalom. Talán valami gennyes valami, ami nem szívódik fel? Valaki mondjon valamit! Köszi és remélem jól teltek az ünnepek. Üdv. Kamilla