tunderlala-3 Creative Commons License 2008.12.22 0 0 4100

Részben felesleges beruházás, másrészt a higiénia, harmadrészt fölöslegesnek tartom, illetve nem tartom a HEPA-nál (minimum a 12-esnél) annyival jobbnak, hgoy érdemes lenne egy ekkora beruházást beütemezni, még ha újonnan kezdenénk építkezni, akkor sem....de ezt én már amiatt mondom, mert látom, hogy tökéletesen működik a hepa az allergiásoknál is, van belőle nálunk bőven. Próbáld ki majd, porszívózz a daikin mellett, nem fog a porszenzor feljebb kapcsolni....azért ez jelent valamit, mármint a hepa-val kapcsolatban, azt hiszem.

Olyan is volt, hogy a gyerekek bohóckodtak vele még az elején, amikor megvettük....papírzsebkendőt nyitogattak előtte ki, mármint úgy, hogy jól megrázták....szinte mindig érezte a szenzor és feljebb kapcsolt...de a porszívóra még sosem vettem észre.

 

Mi is majdnem beleugrottunk egy Aguafilter vízszűrős porszívóba, de szerencsére idejében rátaláltam a daikin-ra. Valahogy nem voltam meggyőződve róla, hogy valóban az a porszívó az, amire szükségünk van....mert jó, hogy légtisztítás és stb., de az csak addig működik, amíg éppen takarítasz vele...vagy mondjuk berakod az allergiás gyerek szobájába este és átforgatod a levegőt vele, persze csukott ajtónál, hogy a hangját ne halld...szóval nem működhet folyamatos, 24 órás üzemmódban, azaz légtisztítás szempontjából nem vagy sokkal előbbre vele...porszívózáshoz is macera, vízcsere, trutyi, stb....úgyhogy nagyon örülök, hogy nem vettük meg végül, mert jóval olcsóbban találtunk sokkal jobb megoldást, úgy érzem.:p

 

Ja igen, központi porszívó....én is hallottam, hogy nem szív annyira.

Előzmény: Boery (4098)