selgir Creative Commons License 2008.12.16 0 0 4191

megszinezed a gázolajat! kitapasztalod, hogy mennyi idő alatt megy át az adagolón a cuccos (nekem 45 sec elég). a visszafolyó ágat ennyivel később zárod el, és nyitod meg mondjuk a rendes tankba menőt:))) szag egy idő után lesz valamennyi, de csak minimálisat fog hígulni.

 

tehát reggeli indítás: normál esetben gázolajjal a tankból. mikor a gépállat meleg akkor a szívóág csapját elzárod, és nyitod a biocuccosét. mondjuk 30 sec később (még mielőtt bio kerülne a tankba!!!) a gázolajos visszafolyót elzárod, és nyitod a biocuccos tankjába menőt... az nem baj ha a bio hígul, illetve a kisebbik rossz...

 

esti leállás (igy indulsz reggel is ugyebár): biocuccos szívóját elzárod, gázolajét kinyitod. 60sec mulva pedig a biocuccos visszafolyólyát zárod a gázolajos nyitásával együtt:))))

 

kicsit hülyén hangzik, de bele lehet jönni.

 

én mondjuk két kannával az anyósülés előtt furikázok, ez a két tank. csak én csap helyett a szivó és visszafolyó csövek átdugdosásával oldom meg. persze előtte leállítom, aztán járatom este egy percig, ugy teszem el estére a gépet. de tudni kell, hogy munkásótó, és nem gond ha cucc kerül a szőnyegre a csikk, hamu, szotyi és egyéb közé:)))))

Előzmény: .psp (4189)