Dundee318 Creative Commons License 2008.12.15 0 0 717
Én kb. 2 éve vateráztam folyamatosan. Ismerem a szabályzatot, mert kaptam felszólítást, hogy tanulmányozzam át, mert vétettem. 2x ez jogos volt elismerem. Utána jött egy csak úgy és inaktív lettem kb. 4-5 napra, ami nem kis kellemetlenséget okozott. Garantáltan nem lehetett mibe belekötni. Most úgy néz ki, hogy minden szó nélkül kiasztak. A termékeim eltűntek és nem tudok bejelentkezni.
Érdekesnek tartom a dolgot, mert vagy 5 napja nem indítottam új aukciót és mivel már levelet sem küldtek (új levél érkezése, érvényes licit, megnyert licit stb.) nekem az elmúlt 2 hétben egyáltalán nem is írtam senkinek semmit, tehát olyat sem amibe bele lehett volna kötni.

Eddig folyamatosan kerestem, hogy miben hibáztam, de az olvasottak alapján már nem is keresem. Megyek át a Teszvesz-re.
Valóban pörgősebb a Vatera és biztos könnyebb eladni az árukat, de nekem már nem kell az ideggörcs, hogy most épp miért nem tudok belépni és hogyan fogom megszerezni az épp aktuális termékemet megnyerő partner elérhetőségeit.

Külön üdvözlöm a régi Vatera tulajdonost és gratulálok az eladáshoz. Most már az itt generált bevétel sem marad Magyarországon.