taniko80 Creative Commons License 2008.12.06 0 0 61

Hát itt vagyok.Igen elég hamar hazajöhettünk bár először azt mondták hogy csütörtökön már jöhetünk de mégis péntek maradt.Kedden műtötték.Maga a műtét 1 órás volt -nekem egy öröké valóság-utánna  egy jót aludt és semmi komplikáció nem volt.A lába még fáj napi 1-2 szer cataflam igy elvan.Bár az egyik oldalt kicsit pirosabb a varásnál de kezelem neki és már szebb.Biztos arról jobban megkínozták.

A combja egész más sokkal lazább nem kínszenvedés a pelenkázás,mert nem keresztezi be a lábait nagyon jó laza.Ám ami gond hogy most az achilles vacak,de nagyon várom a január közepét,mert akkor kell visszamenni kontrollra és akkor kapunk időpontott az achilles műtétre és remélem  utána szupi lesz  és legalább segédeszközzel elindul.Egyébként a korházba töltött napok hamar elteltek mert nagyon rendesek voltak a doktorok és a nővérek is.

Most nehéz neki mert a felállás mostmár nem megy neki mert eddig befeszitett és felhuzta magát de most nem bir befesziteni.

Nehéz minden nap  tornáztatom itthon de hétfőtől torna ismét bár csak dévény terápiára és ott sem a combját csinálják hanem a bokáját maszirozzák.

Ti jártatok Dévény Anna féle módszerra?Mivel ti Pestiek vagytok azért gondolom hogy több a lehetőségetek a fejlesztésre.Nem?

Mi voltunk már a korai fejlesztőbe Pesten majd valamikor tavasszal ismét viszem.

Milyen az iskola neki?A többi gyerek elfogadta?A szülők?

Te lelkileg hogy viselted?