Stunt62510 Creative Commons License 2008.12.04 0 0 107561

Mondjuk segíteni senki nem szokott, de azért én nem adom fel, ismét segítséget szeretnék kérni.

Vettem egy Carsoft 7.4 diagnosztikát, de sehogy nem tudom az autóval összekapcsolni, a hibaüzenet állandóan ugyanaz, hogy "nincs ilyen modul az autóban, vagy nem válaszol"

Jelenleg RS 232 port PCMCIA kártyáról próbálkozom, de USB-soros átalakítóval pont így nem ment. (COM port beállításon, stb. már túl vagyok)

 

Ha valakinek van működő ugyanilyen vagy hasonló berendezése (programja a gépen), akkor megpróbálhatná az én kábelemmel és interface-emmel, mert gyanítom, hogy valami ott nem gömbölyű a rendszerben. Ha a kábelt széthúzom, vagy a PCMCIA kártyát nem dugom be akkor ennek megfelelő hibaüzenet jön, tehát a port működik, a kábel is valamilyen szinten, de lehetséges, hogy a 38 lábból azért nem mind tökéletes...vagy mittudomén, de kifogytam az ötletekből.

 

Akitől vettem (vatera) teljesen korrekt, azt mondja küldjem vissza, visszaadja a pénzt, de nekem nem kell pénz, nekem működő diagnosztikai berendezés kell. Hátha valami egyéb (javítható, vagy beállítási) hiba van. Vagy ha a kábel rossz, cserélje ki.

 

Minden értelmes választ köszönök.