odin88 Creative Commons License 2008.12.04 0 0 52

Üdv!

Nagy örömmel szeretném veletek tudatni, hogy a mindenki által méltán kedvelt olvasmány, a Mahábhárata című ősi indiai eposz, amely a Pándava család történénetét írja le, teljes terjedelemben kiadásra került! Magyar nyelven mind ezidáig csak összefoglaló kivonatok voltak hozzáférhetőek, beleértve Krsna Dharma könyvét és Baktay Ervin fordítását is.

A kiadás limitált példányszámban történt, pusztán 1000 db érkezik Magyarországra.

A könyv keménykötésű, exkluzív kivitelű, gyönyörű grafikákkal került kiadásba. Könyvesbolti forgalomban nem kapható, ezért kérlek jelezzetek vissza ha szeretnétek belőle, természetesen lehet többet is. Az ára 6.000 HUF.
A megrendelt könyveket 1-2 napon belül mindenkinek házhoz szállítjuk, és postai vagy egyéb szállítási költséget mi álljuk.
Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, hiszen a Mahábhárata, amellett, hogy fontos tradicionális irodalom, nagyon izgalmas, érdekfeszítő történetek halmaza, amely segítségével szórakozás közben érthetjük meg a védikus civilizáció magas erkölcsi sztenderdjeit, szokásait.

Nagyszerű olvasmány, és értékes lehet Karácsonyra.
(Valamint a szülők kiapadhatatlan "mese alapanyaghoz" juthatnak általa, amely gyermekek fejlődését is szolgálja.)
Íme egy idézet Baktay Ervintől:
"A Mahábhárata nem csak India csodálatos regevilágának a foglalata, hanem egyike az egyetemes kultúra csodáinak, a legmagasabbrendű bölcsesség szent tankönyve, a szellemi felszabadulás útmutatója. Egyetlen világszemlélet sem közelíti meg annyira a mindenség határtalanságát, az idők kezdet- és végnélküliségét, mint az ős-indiai. Évmilliárdok hömpölyögnek végig szemünk előtt. Izgalmas történet, költői elbeszélések, nagyszerűen megrajzolt emberi jellemek, színes mesevilág, mély bölcsesség, magasztosan szárnyaló gondolatok tárháza ez a könyv."

Ezen eposz "közepén" található, hangzik el a Bhagavat Gítá, "A Magasztos Éneke", ami önállóan ugyancsak nagy jelentőségű filozófiai mű, mely kétségtelenül páratlan tudást ad az élet minden területéről. Ez már ugyan rég megjelent magyarul, de ha neked még nincs, ezt is ajánlom figyelmedbe, szintén megrendelhető.

Várom visszajelzésedet!

gudakesa.das@mail.tvnet.hu
0670/601-7852
Hatvani Laci