taniko80 Creative Commons License 2008.11.30 0 0 56

Hát tulajdonképpen igen telefonon kértem időpontott és elmentünk akkor mondtam el a problémánkkat.A prof nagyon kedvesen reagált azt mondta mivel nem haladunk egyről a kettőre a mozgásába ezért ő  mütétet javasol belátható időn belől.Egyébként Pesten is műtétet javasoltak de azok még huzták volna.

Hát a napjaink jól telnek mert nekem van még Bencén kivül ugye két lányom(az egyikük iskolás a másik ovodás)főleg a reggelünk jó mozgékony.Nállatok van(nak) teso(k)?Nekünk azt mondták hogy nagyon jó hogy van nagyobb testvére mivel az motiválhatja,és nállunk ez müködik is.

Hát lelkileg.....pont emiatt hogy még itt vannak a lányok is ,nem volt időm sajnálkozni .Azt nem mondom hogy néha nem borultam ki ,nem mondtam hogy "miért éppen mivelünk esik meg ez?".

Meg tudod legjobban az bánt  hogy az emberek megbotránykoznak hogy "jaj még nem tud járni?"mintha én csináltam volna vele valamit hogy ilyen lett.

Nállatok e téren mi a helyzet?A sinre nem mondanak semmit?

Ja mielőtt még el nem felejtem megkérdezni ti voltatok már MR-en?Ha igen akkor mi volt a tapasztalat?

Én most ugy döntöttem elviszem megnézetni Kistarcsára.Bár nincs semmi olyan gond de mondta a neurologusunknak hogy szeretném látni milyen "károsodása " van az oxigénhiány miatt.Szerdán kell időpontott kérnem.

Hát ma éjjel indulunk Pécsre.Kedden mütik a ha minden jól megy -REMÉLEM-.

Ugy néz ki csütörtökön jövünk haza.

 

 

Előzmény: 4Hópihe (55)