krisztianxx Creative Commons License 2008.11.28 0 0 3932
Sziasztok!

Új vagyok itt a forumon,de miele porszívók után néztem,s találtam végre egy tapasztalattal rendelkező ügyfeleket is felölelő forumot.Én is utánanéztem a porszívóknak külföldön,ajánlom figyelmetekbe az alábbiakat.

www.which.co.uk - itt sok gépet teszteltek, a mielek- 70-76 %-os eredményt értek el,többnyire elsők.Bárki, 1 fontért kiprobálhatja 30 napig, utána havi8 fontba kerül az eredmények megtekintése,mivel regisztrációhoz kötött,de érdemes.

www.pantelweb.hu/uzdiegon - ide feltöltöttem jópár test.de test-et,amiket vagy megvettem, vagy letoltottem.Sok kategóriában, 2 porszívó.

http://www.youtube.com/results?search_query=miele+vacuum+cleaner&search_type=&aq=f

A Youtube-on sok viedót találtok,s az első pasi,amerikából csak a mielet ajánlja. 8 perces videó,angolul tudók előnyben.

Svájcban van 1 műsor ,ahol sok háztartási kategóriában vesznek 10-20 típusú gépet, s letesztelik független német, vagy svájci laborokban.
ANnaka linkjét holnap csatolom,Az franciául van,de pár szót még én is kihámozok belőle.

ELőzményként,elolvastam az egész porszívós topicot.
Megrendeltem a Miele 5781es porszívót egy mediamarktba,de még nincs kifizetve,majd jövőhéten.
Már van miele mosógépünk(2 is...), s ennek okán gondoltam egy normálisabb porszívóra.A jelenlegi Moulinex-től teljesen kitisztított szűrő után is hatalmas porfelhő van a lakásban.
Nővérem svájcban él, vett egy ottani medicair gépet( nem ugyanaz mint az eu többi országában kaphatóval, s tökéletesen meg van elégedve vele.Szóltam neki,csekkolja le ezt a rádiós távírányítós dolgot, még mielőtt én is megvenném a sajátunkat.

Nővéreméket rábírtam,hogy Miele mosógatógépet, mosógépet,sutot vegyenek, eddig el vannak ájulva mindentől.
Ha tudok többet,tájékoztatok mindenkit.