MZ/Y Creative Commons License 2008.11.22 0 0 32576
Inkább az ébredés érdekes és az fix időpont. Szeretem, ha öreg csontjaimat már a jó meleg fogadja. :o) Lefekvéshez nem kellene ez, mert elég lenne letekerni a termofejet, úgyis kell idő, míg "hűl" a szoba. Annyira extra meg nem ez az igény, ha a buta termosztáttal megoldható.

A másik a hétvégi elutazások. (Nem, nem lettem kőgazdag, de az anyóst látogatni kell... :o)) Ha a Te módszered szerint megy a fűtés, akkor hidegre érünk haza - vagy megkérdjük a szomszédot, ugyan tekerje már fel a termofejeket. A buta termosztátommal ezt meg tudom oldani, úgy, hogy normál használatnál meg van max. fél fok ingadozásom. Azt ne mond, hogy fél fok ingadozás tragédia.

Tehát ingyen megfelel nekem. Ha lesz pénzem, alakítok a padlón, mert az esetleges, ha még több, akkor rögtön jön a központi programozás. Ez akkor lesz, mikor megnyerem a lottó 5-öst. :o)

És akkor még1x: amikor itt valakinek azt mondom, hogy nem kell feltétlenül az ötleted alapján alapjaiban megváltoztatnia a fűtését, akkor nem ellened beszélek, hanem próbálok egy olcsóbb alternatívát ajánlani. Nem tagadva, hogy a Te ötleted jobb.

Na, remélem minden tisztázva. :o)
Előzmény: enginer (32573)