békésen szántogató traktor Creative Commons License 2008.11.21 0 0 4131
Itt válaszolok neki. Ha valakinek az adatlapján ott szerepel a honlapja, az teljesen rendben van. Ha mutatni szeretne valamit - és ez a fotósok között időnként elő szokott fordulni, akkor betesz egy linket. Mivel ez mást is érinthet, célszerű róla írni.

Ha minden hozzászólása mögé odabiggyeszti a linket, akkor azt tiltott reklámnak, spamnek tekintjük, törlünk és tiltunk.

Itt álljunk is meg egy pillanatra, mert a honlap az egyik sarkallatos pont, amit nem szoktak érteni a kedves olvtársak.

A mondanivalót nem neked címzem, technikailag azonban a levélre adandó válasz miatt most ez mégis úgy néz ki.

Ott tartottunk hogy valakinek van egy honlapja, pontosabban van egy civil identitása, és azt a dolgok jellege miatt itt valamilyen színten felfedi, megosztja, utal - hivatkozik rá. Ilyenkor már érdemes az átlag nickekhez képest jobban vigyázni a nickre, mert ha valaki kitiltatja magát, akkor a honlapja, védjegye, identitása, stb. lebuktatja és akkor jön a tiltott nickkel való azonosulás szabálya, és annak eredményeként a tiltás, elásás, stb., az ismételt nickfogytig tartó vesszőfutás, akár éveken keresztül is.

Külön szabály van arra, hogy a moderátor identitását nem célszerű kutatni, mert az álmoskönyv szerint az ilyen nickek hamar múlnak. Azt javaslom a fórumtársnak, hogy a Tudnivalók címszó alatti részt alaposan tanulmányozza át. Ha úgy gondolja, hogy képes a továbbiakban a móduskonform fórumozásra, akkor amntesztiát kap és visszaeresztem. A Moderátor segíts! topikban jelentkezhet a nickjéért.

Mivel láttunk már internet marketinget messziről, ezért tudni szoktuk, hogy a domainre egy találat az egy találat. A weboldal tartalmát meg nem vizsgáljuk, nem dolgunk:)