John Quentin Creative Commons License 2008.11.10 0 0 7613
A topik azért indult, hogy olyan viharszép emberek, mint te, megfogalmazzák azt például, miért tartják Ardai Zolibácsit nagynak. Nekem nem tűnt fel eddig A. Z. kiválósága. Akkor tehát hibát követek el, hogy érdeklődöm, kócos, neked miért okoznak örömet a művei, vagy csak egyes művei?

Az írói sűrítés, olvasói szövegurgás témát annyit pontosítanám - bár valószínűleg felesleges, mert értetted - csak a jövőre vonatkozóan (bár ugye, én nem építő módon állok hozzád, te kis szélfútta, és remélem perzsel a személyeskedő hangnem) talán még többen fogják végigolvasni az írásod, ha a kezdőrugásod nem lövi egyből telibe az olvasód pofáját, arcát, és hagyod őt is belerázódni a játékba. Ettől még tudsz szép gólokat lőni, nem igaz? Most meg majd gyere azzal, hogy ez nem foci, igazad lesz.

Talán még annyit, biztos sejted, ha nem is értetted, hogy nem a sűrítés alkalmazása miatt kaptál taslit, hanem önmagában az aránya és az egészbe ágyazottságának mikéntje miatt.

A káromokodásra nyitott vagyok.

A kispöcsök szóra meg értem én, hogy haragudtok, viszont részemről nem bántásként írom. (Tuladonképpen aranyos, kedves megszólításként is működhetne, és némelyetekenek biztos van elég humora, hogy ne legyen ettől lila a feje.) Ha jók vagytok/lennétek, hívhatnak titeket bárminek, attól még jók vagytok. Magyarázkodok persze, pedig biztos sejtitek, hogy nem kezdenélek cincálni titeket, ha érdemtelenek lennétek. (Na megint kiszóltam a közönségnek a paraván felett. Bocsánat)


Lehet, tényleg nyomtatni fogom a geekz - na ki tudjátok ezt a szót mondani?, inkább kispöcsök - blogot. pollner ajánl egy módszert a www.tabbloid.com-ot.

---
Megtisztelő, hogy írsz különben ide. Szomorú élmény, hogy tulajdonképpen én rongálom a színvonalat. Csak sajnos John Quentin, a kis buzi, kitalálta ezt a helyet és most már ragaszkodik a teremtményéhez. Jönnek-mennek az olvasók, írók, JQ marad. Az állandóság nem érdem, de viszonyítási pontként lehet kezdeni vele valamit. Én például kis kuckós gyerekzsivajnak is érzem az elmúlt kilenc év fészkelődéseit, és akinek vannak gyerekei (vagy volt papagája), annak ez talán mond valamit.
Előzmény: menyusi (7612)