Izibe, csakúgy.
Ami a fésületlenséget illeti, valóban, nem használok ilyesféle kézigereblét. Bandi szerint nem annyira trendin, de mindenképpen kócos vagyok.
Mi a nagy****nak indítasz ilyen címmel topikot, ha rákérdezel Ardai Zolibácsi naccságára?
A lézerszemű gubancvágás képe ugyan mekkapóan indul, de, hogy őszinte legyek, nem jutok el odáig, hogy vizionáljam a fejemben mit is szerettél volna állítani és mi alapján jutottál el a megállapításodig. Nézd meg a filmet, valóban.
Ha a sűrítések csak nyomtatott formában működnének, működhetnek, akkor talán egy wordbe történő copy-paste kombót, a Fájl fül alatti Print gomb ingerlését, valamint minimális tinta és lap felhasználását tudom ajánlani. Érzem ám a stilisztikai inadekvátság vádjának jogosságát, ezzel az inkriminációval mégis maksz annyit tok kezdeni, mint azzal, hogy szihológiai ösmereteid _nem lévén_ diszfunkcionálnak a kritika ezen eresztékszegmensei. És az, Isten lássa lelkem, nem sok.
...
De. Való igaz, hogy köszönettel tartozom Néked, mer valszeg már többet szaroztál a szarommal, mint az összes többi (soksoksok) olvasóm együttvéve. Köszönöm. I'm serious. Kacsintós szmájli, mittomén.
...
De. Az a bizonyos bazmeg kurvára kellett oda. Svungja volt neki. És külömbenis vannak zsigeri indulataim. Zsigerből szomorkodom cyanne elszállt papagája felett, a mankeszter ótvarszar játéka okán, és mérges is zsigerből vagyok. Mondom: zsigerből!
.m.