garfieldka Creative Commons License 2008.10.31 0 0 3975
Hirdetett ő is sokat, mint ahogy tette mindenki, aki rendszeresen eladni kívánt. Csak valamiért rászálltak és kiközösítették. Azóta a nevére is allergiásak. Más nyomathatja az áruit, sőt kérve kérik, mert berkeken belül van. Ez egy ilyen játék. :))

Az a baj (ha ez bajnak mondható), hogy ezeken a fórumokon egyéniségek vannak. Sokan kemény, határozott véleménnyel. És mivel a hazánkban egyébként is alacsony színvonalon van a kulturált véleménycsere, ezeken az oldalakon ez még jobban kiütközik. Nem beszélve a valódi, vélt, belemagyarázott és egyéb érdekekről.

Amikor pár éve megjelentem itt és elkezdtem adni, venni, hosszú ideig nagyon sok fotósnak napszámra válaszolgattam a különféle kérdéseire. Alig győztem a mélezést. A fórumon máig nagyon sok véletlen vagy szándékos fals infóval lehet találkozni. Amikor ezek némelyikére rámutattam, attól kezdve rosszfiú lettem. Lehet, hogy EOS-mak is ez a hibája, mert esetleg ő még az enyémnél is nehezebben emészthető stílusban adja elő a dolgait. Kereskedőnek egyébként a kevéske kapcsolatunkra hivatkozva kifogástalannak tartom.

Összegezve. Legalább olyan fontosnak tartom az olvasók hozzáállását és véleményalkotását, mint amennyire fontos egy adott hozzászólás írójának a stílusát, habitusát, ami természetesen átjön az irományain.
Előzmény: Törölt nick (3964)