Szidónia55 Creative Commons License 2008.10.27 0 0 13878

Sziasztok! Nagyon kínos ez a vita, de... Igen, "vettem a lapot", mert vagy megsértődök, vagy eljátszom a hülyét,de akkor az utóbbihoz volt kedvem.

"Bevallottam... " Rosszul fogalmaztam, hiszen a bűnt szokták bevallani. Hogy "könnyű volt" a lap elkészítése? Nos, két teljes napig tartott (nem számítva, hogy hónapokig agyaltam), 3 paszpartut dobtam el, amíg sikerült pontosan illeszteni ezt a bevágott, kihajtott (bocs, nem tudom mi a neve) alapot, másik kettő eldobtam, mert megszaladt a szike, aztán hosszasan küzdöttem, hogy a domborítás pontosan a mintára essen, végül megcsináltam a 3Dt, és szineztem, ahol szükségét láttam.

Ha csak azt nézem, hogy 5-6 mm-es csillagokat domborgattam, vágtam, ragasztottam egyenként, már az is teljesítmény (nekem). "Más tollával ékeskedni"? Ezt biztos félreolvastam. Én nem kész lapot vettem, hanem sablont és mintaívet. Nem olvastam a szabályzatban, hogy diszkvalifikálják azt, aki sablont használ. (Csak úgy csendben kérdezem, Ti mire használjátok a gyönyörűséges Joy sablonokat?)

Egyébként valóban meg tudom védeni magam, de akkor is baromi jól esett, hogy valaki a pártomat fogta.  A kellemetlen dolgokat hamar el fogom felejteni, de arra, hogy Barkorka hiányolt a multkorjában, és azt hogy Hangyaboly néhány kedves szóval kiállt melletem, arra sokáig emlékezni fogok. Köszönöm lányok!

Szidónia