barkorka Creative Commons License 2008.10.25 0 0 13835

Szép estét mindenkinek :)

 

Hangyusz ez nagyon ütős lap lett! Többet is csinálhatnál :)))

 

Szpidi nagyon édes lett a vattapamacsos hóemberkéd! Jók a színei is, talán azt a szarvast én már nem tettem volna rá, de lehet, hogy csak azért gondolom így, mert az én monitoromon feketének látszik. Miből van? :)

A kislányos lapod édes, jópofa rajta a sokféle állatfigura a szélén :))

 

Pihe igazán hangulatos lett az őszi tablód, remélem a gyerekenek is fog tetszeni az iskolában. A levelek igaziak rajta? Gondolom ez majd úgyis csak az ősziszünet végén fog kiderülni :)

A hóemberes lapod is nagyon tetszik, olyan igazi "Pihés" :)

A lyuggatott lapod azt hiszem a jelenleginél még jobban tetszene, ha a jobb alsó sarokban is csak lyukasztó lenne, bár tudom, hogy régebben is csináltál hasonló megoldásokat és akkor azok is szuperek voltak :)) Nem tudom a közepén a Miku miből van, de elég jól mutat :))

 

boholyka nagyon szép lett és gratulálok, hogy sikerült így összehozni a kört a lyukasztóval. Csak így tovább!!! :)

 

Kardszárnyú egyrészt boldog névnapot, másrészt meg nagy gratula az önálló kreatív sarokhoz! Tudom mennyit jelent, mikor nem kell naponta többször lepakolni a konyhában, hogy a család enni tudjon pl.... :))))

 

Szidónia igazán örülök, hogy előkerültél!! Már csak azért is, mert rendesen tátom a számat a lapjaidtól...kicsit már laposan nézek itt az álmosságtól, de most egyből kikerekedtek a szemeim annyira tetszik mindegyik :))))  Ha választanom kellene, akkor azt hiszem, hogy mind a két típusból a kétszínűek tetszenek jobban. Az angyalkásnál mit tettél a domborításra?

 

Na mára asszem eldugultam... :)

Előzmény: Hangyaboly6 (13716)