Marikje Creative Commons License 2008.10.25 0 0 61589

Szép jó estét mindenkinek!

 

3szor írom ezt a hsz-t mert elszállt valahová. Ind@a miatt nem tudtam belépni egy pár napig így van mit bepótolnom.

 

Először elmaradt köszöntések!

 

Nusa-Szagedről! A Várva várt kisunoka érkezéséhez sok szeretettel gratulálok és kívánok jó egészséget, boldogságot az egész családnak. Gyönyörű baba.

 

Szülinaposok!

Taptapo-Magdika, Rece-fice, Szmine, Ráhajtás-Ági, Zsebib ! Isten éltessen benneteket rőben egészségben.

 

Fpárduc! Drukkolok a nyelvvizsgára. Elvileg én is nov-8 mentem volna de nem jött össze rendesen a felkészülés csak passzívan tudtam tanulni, de a hallás utáni szövegértésem így sokat fejlődött. Vizsga Dec-8. Én meg drukkolok neked.

 

Megsütöttük LRJudit Háromszéki popgácsa receptjét, mivel nekem volt segítségem 2 ifjú hölgy szem,élyében így sokkal tovább tartott:), de megérte. A kis kuukták akcióban.

 

 

Lencse kezében még ott a kis galacsinja azt is ki kellet sütni természetesen, kosárka lett belőle. És ha már sütöttünk, aznap Lassange volt az ebéd. Én ennek is gyúrom a tésztáját, Erzsimama száraztészta receptjéből nálunk nagy kedvenc. Itt már készen kivétel előtt. Nem sok minden maradt belőle, pedig ez széles sütő:)

 

Na ennyi minden nem idevágó téma után a többi. Frissítettem a

Fórum lapot, felkerültek az ujabb képtár linkek, Emőke Blogja, továbbá a Karácsonyi linkgyűjtemény mellé feltettem az általatok leírással ajánlott karácsonyi apróságok képeit egy képtárba és az is beillesztésre került.

 

Egyéb linkek gyűjteményét is bővítettem egészen a mai napig általatok ajánlott linkekkel, képtárakkal nézgelődjetek.

 

És készítettem Lenkémnek még egy horgolt Fülvédőt. Kicsit átalakítottam a kötés leírást, mert a horgolás magasabb és más ütemben fogyasztani. A sárga a horgolt azért tettem a kötött mellé, mert így látszik, hogy szélesebb lesz a horgolt.

 

 Ugyanott fotóztam mint a multkor. És itt egy közeli is róla