borcsimama Creative Commons License 2008.10.14 0 0 60943
Még nem jelentkeztünk az egyetemre, nem is tudom, inkább az autószerelés érdekli. Minden játékát, aminek kereke van, és hangja, meg égnek benne lámpák, a mobil telefonját, ami zenél, (igaz néha inkább az igazi érdekli) az az igazi. Vettünk neki egy körben mozgó, dudáló, fütyülő, hangoskodó mozdonyt, abban a pillanatban tudta, hogy mit kell nyomni. Állandóan új elemeket kell rakni a játékokba, mert dolgoznak a gépek egész nap. Nem beszélve rólam, mert van egy nagy billenős autója, abba beleültetem: Dávid kapaszkodj, és a mama toligálja, huzigálja, ő meg jó nagyokat kacarászik. Jobban élvezem, mint 15, és 12 évvel ezelőtt, bár akkor még jobban mozogtam, ülő helyzetből a gyerekekkel a kezemben fel tudtam állni, de most már ez nem megy, de a szeretgetés az nagyon.

Még a képeket nem küldte át a Móni, ezért nem tettem fel, de remélem ma már ide küldi.

Nagyon aranyos a kis kékszemű szőke hercegem. Már van haja, de tejföl szőke és alig látszik, de már fésülködik és engem is előszeretettel vág jó fejbe a keféjével, mert ugye a mamának is szépnek kell lennie.

Lányok gyönyörű karácsonyi dolgokat készítetek. Már nagyon előre vagytok, én le vagyok maradva mint a borravaló. Küszködöm a függönnyel. Horgolás, fejtés. Sokat fejtegetek, mert sokszor tévesztek, de remélem elkészül karácsonyra.

Szép napot Nektek
Előzmény: nusa-szegedről (60940)