Murder Incorporated Creative Commons License 2008.10.13 0 0 3879
Na látod, ezért írtam, hogy majd elmagyarázza neked más. Nem akarod, vagy talán nem tudod megérteni, hogy (majdnem) minden topikban másképp illene viselkedni. Nem véletlenül kerültek azok a topikok a Törzsasztal-játékok fórumcsoportba. Az ott játék.
A moderátori topikokban pedig néha komoly dolgokról esik szó, néha azért jönnek a tisztelt felhasználók, mert elrontottak valamit és nagyon rosszul érzik magukat mások előtt, és csak a moderátorok tudják törölni a már megbánt hozzászólásaikat. És tudod, kedves szigar, ha egy ilyen moderációs topikba valaki egy teljes oldalnyi „olyan” gusztustalanra formázott, teljesen egyforma, és teljesen felesleges beírást rak be, akkor a moderátorok nem fogják észrevenni a valóban beavatkozást kérő hozzászólásokat. Tehát egy ilyen topikromboló felhasználó nem velünk cseszhet ki, hanem olvtársaival. De erre majd csak akkor döbbensz rá, ha neked is lesz ilyen panaszod és valami agyament miatt nem vesszük észre.
Tudod, van olyan, hogy valaki kéri egy hozzászólás törlését, mert egy „idegen” úgy esett be a topikjukba, ahogyan nem lett volna szabad – szerinte. És olyankor utánanézünk, olvasunk, mérlegelünk és döntünk. Néha így, néha úgy. De látjuk, számítanak ránk. (De ami érdekes, néha azt is megköszönik, ha nem az történik, amit ők szerettek volna. Talán csak udvariasság, talán gúny, talány nyalás, talán a munka tisztelete. Mindegy.) Na, kedves szigar, azt hiszem többet írtam neked, mint amennyit akár jó barátodtól elfogadnál... hogy is jön ehhez egy Cziffra Panama? Jó éjt!


Előzmény: szigar (3878)