flashbang Creative Commons License 2008.10.13 0 0 35210

A mákföld permetezés elképzelés azért népszerü itt mert nagyon kevés a vegetáció. Magasból kilometereke meglátni már a legkisebb zöld foltot is.

Ha itt lenyomják a mákot abban a pillanatban belép megint az Aranyháromszög és kezdi el nyomni a heroint. Na ott eggyel nehezebb megtalálni a vegetáció miatt, Most is csak azért nem hallani róluk mert az afgán anyag mennyiség miatt felénk nem rugnak labdába de ezért ott vannak mennyiség helyett minőséggel a piacon. ( főleg az ázsiain és az amerikain.) Az afgán heroin jó része meg európába megy meg főleg az oroszokhoz ( valami 60-40 % az arány az oroszok és az ex szovjet területek javára)

 

Amig az afgán elnök bátyjáról mindenki tudja, hogy fő bevételi forrása a kábitószer addig ne csodálkozzon senki, hogy a rendőrök és katonák is csinálják,

Még 2006 -ban hallottuk a hírt, hogy a belbiztonsági szolgálat 10 kg-ként  egy kilogram anyagért kiséri át a szállitmányokat Kabulon.

 

Van itt Kábitószer ellenes Rendőri Akadémia aminek a helyettes vezetőjén remekül megfigyelhetőek a massziv drogosok összes tünet együttese. De jó a családneve ezért maradhat, a DEA itteni embere minden úgy tárgyal vele mint egyenrangú féllel.

 Keresletet kell csökkenteni szállítási útvonalakat elvágni, alternatívát kinálni jó pénzért

 

 

Előzmény: Python24 (35206)