internal server terror Creative Commons License 2008.10.10 0 0 35029
Ugyanazért nem "léphet fel" az NBH MKIH az ilyen "támadások" ellen, amiért az MI-6 sem "léphetett fel" Soros György ellen, és amiért a veled számodra előnytelen szerződést kötőt nem ölheted meg, amiért nem puffanthatod le a banki ügyintézőt a magas marzson felháborodva, amiért a Szerencsejáték ZRt nem tetetheti el láb alól a titokban jelentkező lottónyerteseket - a tőzsdére bevezetett társaságok irányítói sem küldhetik úszni divatos beton fürdőgatyában a részvényeiket shortoló spekulánsokat, a titkosszolgálatok sem tehetik meg. Ez a játékszabály. Ha hülye vagy, akkor keresni fognak rajtad. Az OTP is e szabályt követve ér el évi kétszázmilliárd forintos adózás utáni nyereséget a számlavezetési díjakon, a kártyafenntartási díjakon, a "hajlandók vagyunk odaadni neked a nálunk tartott pénzedet" (pénzfelvételi) díjakon, a hülyéknek reklámozott mindenféle nem beruházási célú hiteleken és a többin.

Ez a kapitalizmus. Te is vehettél volna eurot olcsón és eladhatnád drágán, te is vehetnél megzuhant OTP-részvényeket és eladhatnád a recovery után (mert ha bankpánik lesz akkor a kivett papírpénzzel is csak annyit érsz mint a részvénnyel, tűzre dobhatod). Persze ha hülyéknek reklámozott nem beruházási célú hiteled van tőke helyett, akkor tényleg csak az ordítóan ostoba nyafogás marad, mint lehetőség.

Btw még Oroszország sem öletett meg senkit mondjuk a 98-as válság után.

Meglehetősen ijesztő elképzeléseid vannak a világról. Ha felmegy a kedvenc csokid ára, vérengzésbe kezdesz az azt gyártó cégnél?
Előzmény: Törölt nick (35025)