rubber68 Creative Commons License 2008.10.07 0 0 8119

Háát én nem sok latexot látok. Még lakk is, sajnos igen kevés. Bár 1,2 helyen lehet jó minősgégű és fazonú ( férfi ) latex nadrágot venni. Igaz elég komoly áron. De azokban szerintem kilehetne menni utcára. Már csak azért is mert össze keverhetik a bőrrel ha nem túlzottan van kifényezve.

Kiemelném hogy nekem személyszerint a lakk táska férfiakon nem túl ,,macsós". Ám ha viszont valkiben több a női vonás azt meg ne érdekelje, hogy mit mondanak rá. nehogy valaki félre értse evvel még véletlenűl sem akartam ,,raszti" lenni.

Mint már többszőr megírtam engem még a bőrcuccban is igen megnéznek és nem mindig a remek alakom miatt :D:)) Meg azért annyira én sem merném túlzásba vinni a latexos őltözködést utcán, nappal. Sötétben már azért sokkal bátrabb vagyok:) Volt már rá példa hogy nem túl késői de már sötét órákban a várban igen látható volt a latex szerelés rajtam és sok emberrel találkoztam.

Ha belegondolok még mindig az a tendencia, hogy a bőr, mert most inkább a ,,hétköznapi" viseletre gondolok, annak ég mindig igen komoly szexuális hangulata, zöngéje van. Még ha ezt az emberek többsége nem is ismeri el. Sőőőt. Én kihasználom az időjárást és a motor adta lehetőséget és igen csak felöltözöm bőrbe és ennek ellenére megmelítik, hogy - Micsoda bőrnaci!:) - Semmi rosz indulat nincs benne de maga a tény, hogy megemlítik az már jelzi, hogy ez nem szokványos, héköznapi stb-i viselet.

Igen a nőknél jobban ,,elnézik" az extrémebb öltözködést. Bár ha egy bunkó veszi észre az egybő leQ-za. Pedig ha 1 ici-picit inteligensebbek lennénk akkor látnánk ki AZ és ki az aki csupán divatból viseli.

 

És én is csatlakozom a  Szeressük egymást és a fétisünket mozgalomhoz.

 

 

 

Előzmény: smszex (8116)