rubber76 Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8104
"Igen a bicska kinyilik a zsebemben amikor ilyet latok. El kell gondolkodnom azon, hogy valyon az a maroknyi elszant ember (velunk egyutt ), aki az elmult 6-8 evben kemenyen dolgozott az emberek felvilagositasan most kidobhatja a szemetbe a munkajat !!! Hat koszonjuk szepen !!"

Ezzel a hozzáállással kemény munka? Felvilágosítás? Ne röhögtess, két aprócska kis fétisparty van itthon (még 375 embert se látni a fotókon), meg ugyan minden beszerezhető itthonról (kétszer olyan drágán), de ha minőséget akarsz, a Lajtán túlról kell megvenned.

Ráadásul azt, hogy 6-8 éve kezdtétek, nem minősíti magát a munkát és az eredményességet. Nem lehet bedobni az unalmast, folyamatosan nyomatni kell az újabb és újabb dolgokat, folyamatosan meg kell felelni a vevőknek, az érdeklődőknek, hisz közöttük is egyre több az újabb és az újabb. Aki a mostani hozzászólások alapján dönti el, kitől vásárol, hova megy, milyen apropóból, és nem fognak 8000 hozzászólást végigolvasni, mert már egyszer leírtad, és UFF. Persze lehet, majd jönnek mások a másik oldalról is és végre lesz normális verseny.
Előzmény: lakk-fetis (8102)