szervezkedő Creative Commons License 2008.10.03 0 0 7961
Hogy mit lehet télen csinálni?
A fürdésen kívül bármit és fele annyi idő alatt mint nyáron. A sok pszichopata túrista jó messzi van olyankor, nincs nyomor és az utak is üresek! Haza az úton is jobban haladtam amikor tavaly télen elindultam (már ameddig nem robbantam le!).

Ha esik az eső akkor be kell húzódni, ha kisüt a nap, ki kell ülni egy kávézó teraszára egy pulcsiban, vagy ha nagyon szerencsétek van akár egy lopott órácskára pólóban, a nap felé fordulni, rendelni egy hibiscus teát, a fáról frissen szedett citromot facsarni bele és élvezni a semmittevést!

Tavaly én (igaz kénszerűségből) két hetet voltam lent decemberben. Voltak csodálatos napok és voltak amikor tényleg csak a házon belül lehetett tenni-venni.

Nagyon messzi van még az idei tél, ennek ellenére a hétvégén már felvetődött mi lenne ha karácsony második napján fognánk magunkat és lemennénk egy bő hétre. Most majd Sutomoreban veszek 3 mázsa tűzifát, szépen betárazzuk a garázsba, karácsonyra meg kérünk a Jézuskától egy aranyos kis kandallót.

Sok még a "ha" de azt amit itthon csinálnál télen, azt semmivel sem rosszabb ott csinálni- szerintem!

...és Hümi!
Ha ott ébredek 2009 január elsején, csak azért is bemegyek a tengerbe egy pohár pezsgővel és így kívánok neked boldog új évet!
(Igérem nyakig begyaloglok, csökkentve ezzel a kép közfelháborodást kiváltó izléstelen stílusát, hogy ne látszódjon 140kgos putyhadt szőrös testem.)
Előzmény: Hümi (7957)