la_co Creative Commons License 2008.09.29 0 0 31216

két info, a beüzemelésről:)

 

felhívtam az említett illés tüzeléstechnikai bt-t a kombi cirkóm beüzemelésével kapcsolatban. a faszi rendkívül aggodalmaskodó volt, kért a vízszerelésről, a villanyszerelésről is pecsétes igazolást, holott mondtam neki hogy az sk történt, mivel van élő hálózat a régi házban, ez utóbbi egy új építés, de a gáz, víz, villany a régiről él... nem érdekelte. a kéményes papírok, meg a gázterv rendben volt, de még egy eph-t kért erre a házra is. ezt nem értettem, mert a gáztervben már volt egy, a két ház egyazon óráról kapja a gázt, de mindegy.

 

a másik, a gázdoktor bt. neki is elmondtam mindent, hogy még nincs becsövezve az egész tetőtér és hosszabbítón kapja majd az áramot a kazán, meg hogy a termosztát sincs még felrakva és úgy kéne felrakni, hogy később át tudjam rakni a végleges helyére... szóval ez a faszi nem kért semmilyen hülye nyilatkozatot, annyit mondott ok. megoldjuk.

 

azt hiszem nem kell mondanom melyiket választottam, igaz ez utóbbi ezer (!) forinttal drágább lesz:)))) egyébként 11-ért üzemeli be.

Előzmény: sjohn (31172)