mdodger Creative Commons License 2008.09.25 0 0 3098
Szia BFeri53,

Van abban valami amit írtál, lehet, hogy nem pánikbetegség, de néha elég feszült vagyok amiatt, hogy még mindig nincs megoldás a problémáimra. A lábam néha szokott zsibbadni, duzzadást nem figyeltem meg rajta.
A kórházban nem igazán foglalkoztak a panaszaimmal. Egyedül a vérnyomáscsökkentést végezték el. A lépem nagy volt, a normális felső határát súrolta, ami egyértelműen gyulladásra utal. Illetve a vérképemben az ide vonatkozó komponens, ami a gyulladást jelzi az 1 egység volt (a határérték 0,8). A kórház előtti héten hőemelkedésem is volt.
Kifejezetten Lyme-kórra vonatkozó vérkép vizsgálat nem volt, sem 24 órás EKG vagy vérnyomás monitorozás sem. Reggel és este beszedették velem a vérnyomáscsökkentő gyógyszereimet és napközben egyszer megmérték a vérnyomásom. Ennyi volt az ellátás a kórházban.
Az orvosnak nem mondhatom, hogy ilyen meg ilyen vizsgálatokat végezzen el rajtam. A háziorvos most fül-orr-gégészetre küldött a szédülés miatt, de nem hiszem, hogy ilyen jellegű problémák állnak a tüneteim hátterében. Abban sem vagyok biztos, hogy lyme-kóros vagyok, de úgy érzem, hogy az összes orvos, csak időpazarlás. A háziorvos a kórházi zárójelentést nézegeti és azt mondja, hogy az alapján nem indokolt, hogy belgyógyászati problémák okozzák ezt az állapotot. A leleteim, a szív és a hasi ultrahang is éppen a határértékeken belül volt. A bal pitvarom nagysága is éppen a normális határán volt.
Néha már azt gondolom, hogy tényleg pánikbeteg vagyok, vagy csak beképzelem magamnak, hogy rosszul vagyok, de azt hiszem ez inkább csak egy elkeseredettség részemről, hogy valamivel megmagyarázzam magamnak, hogy miért nem érzem magam jól.
Előzmény: BFeri53 (3096)