lazsak.a Creative Commons License 2008.09.23 0 0 98
Kedves fórumozók !

 Most gondolkodásra szeretnélek késztetni benneteket!

--Lehet, hogy gomba okozza a fehér vitiligó foltokat!!!  

  Én 3 éve kerültem a szegedi bőrklinika páciensei közé, mert miteszerből kiinduló dudor eltávolításakor rákos sejteket diagnosztizáltak. Akkor tudtam meg, hogy a fehér foltok a kézfejemen és karomon vitiligó. Szerintük !!

Mert a háziorvosom egy évvel korábban gombaként diagnosztizálta és úgy gondolta, hogy hajmosáskor került a karomra a fertőzés. De valami drogista hajsampont írt fel, ami nem hatott.

 --Most jött a bukfenc 2008-ban.

 Fülgyulladást kaptam 6 hete élményfürdőzés után és a doki gomba okozta betegséget állapított meg. Először Canasten oldatot adott, amivel csepegtetni kellett volna. A baj csak az volt, hogy lyukas volt a dobhártyám , és a folyadék befolyt a középfülbe és még a torkomban is éreztem, amitől inflenzaszerű gyulladásom lett.  Ezért egy hét múlva áttért a doktor poszerű gombaírtóra.  Három hét alatt siker koronázta a terápiát.

 

--- Én meg hasznosítani akartam a gombaírtót!

  Kipróbáltam a combhajlatomban is , amire már sokféle kezelést írt fel bőrgyógyász . Bevált!  De a kiírtott pigmentek nem térnek vissza gyorsan, viszont a gomba kellemetlensége eltünt.

-- Kipróbáltam a sarokrepedésemre is . Ott is hatásos volt . Ezt is gomba okozta !!

--Ezek után azt mondtam , akkor lehet, hogy igaza van a háziorvosomnak!

 Így bekentem a karomat is és a lábszáramat is, mert egyre több a fehér folt rajta.

  A bőrklinikára okt. 14-én megyek ellenőrzésre (1/2 évente kell a rákos mirigy eltávolítása miatti utógondozás miatt) , és akkor megkédem, hogy mi a véleménye a doktornak a vitiligó és gomba lehetséges összefüggéséről ?

Majd megírom, ha kíváncsiak vagytok rá