babancs Creative Commons License 2008.09.12 0 0 1073

Szasszo, köszönöm kérdésedet, én teljesen rendben vagyok a műtét óta. Nem szedek semmit az általam neked is javasolt vitaminokon, étrendkiegészítőn kívül. Régen kapkodtam az Algopyrint, annyiféle bajom volt, most kiszórtam itthonról minden hagyományos gyógyszer, pár homeopata szerem van.

Nagy szerencsémre sokat utazgatok a családommal és a környezetváltozás rám igen igen jó hatással van. Próbálok változtatni az életszemléletemen, ezt-azt átgondoltam, igyekszem pozitívabban viszonyulni a dolgokhoz, mint azt régebben tettem.

Ahogy olvastam a hozzászólásodat nagyon átjött, hogy mennyi mindent megteszel hogy jobban legyél, vagy legalábbis tisztába kerülj önmagaddal, ez nagyon becsülendő - mármint hogy felismered a problémát, képes vagy segítséget kérni. Gondolom rá is kényszerülsz, mert a hétköznapokat pocsék rossz közérzettel elviselni.

Kívánom neked, hogy gyógyulj meg mihamarabb, vagy legalábbis olyan légy, ahogy jól érzed magad. Ha teheted minél többet menjél szabad levegőre, találkozz emberekkel, sportolj, ezek nagyon fontosak.

Előzmény: szasszo (1072)