babancs Creative Commons License 2008.09.11 0 0 1070

Kedves Szasszo!

 

Sokat gondoltam rád, hogy mi lehet veled, főleg mert nem is nagyon írogattál az utóbbi időben, gondolom ezért..

Sajnálom, hogy nem jöttek be a számításaid és gyak. rosszabbul érzed magad, mint az izotópkezelés előtt. Szerintem nem biztos, hogy megoldás az orvosváltás, bár tény hogy a megnyugtató szavaknak varázserejük van. Gondolom az állapotod miatt vagy depressziós, de az is lehet, hogy ez már egy régebbi dolog, csak most tetéződött. Esetleg érdemes lenne egy pszichológussal átbeszélni a dolgaidat, hogy legalább a depresszióból kirángasson.

Tényleg, szedsz vitaminokat? Ha nem, akkor érdemes lenne megpróbálnod az Omega-3at, a B-komplexet, Ca.magnézium tabit, a Sprilulina(alga) tablettát vagy a Béres cseppet. Utóbbi 2 jó hatással van a pulzus emelésére, mivel jódot tartalmaznak. Még a Rhodiola Rosea-ról olvastam, hogy nagyon jó a stressz, a depi ellen. Néhány hatását bemásolok ide:

"- Különleges stresszoldó, immunvédő mely javítja vagy helyreállíthatja a szervezet betegségekkel szembeni ellenállását. Elősegiti az immuntoleranciát, felismeri az önmaga közti különbséget, mindíg éber immunfelügyeletet hoz létre.
- Segít a homeosztázis létrehozásában, melynek következtében az immunrendszer és a hormonszint egyensúlyba kerül.
- Hozzájárul a stresszhatás alatt álló alanyban a szerotonin és dopamin szint növeléséhez, és segít azok megfelelő szinten tartásában.
- Csökkenti a stressz káros hatását a szívre.
- Növelheti a szexuális energiát. Hatásos lehet a szexuális zavarok megszüntetésében mindkét nemnél.
- Cukorbetegeknél hozzájárul az inzulin termelés növeléséhez, illetve az inzulinérzékenység javulásához, és ezáltal csökkentheti a vércukorszintet.
- A rosavin és a salidroside hatóanyag növeli a szerotoninszintet az agyban és így csökkentheti vagy megszüntetheti a depressziót."

Itt találtam meg:http://www.cali.hu/termek/rhodiola_rosea_mg_2324.php

Én nem mondom, hogy ezek a vitaminok, ásványi anyagok meggyógyítják az embert, de biztos segítenek valamit és ártani nem ártanak.