könyvmoly Creative Commons License 2008.09.11 0 0 1069
Szia!

Innen nehéz megállapítani, hogy mennyire jó avagy rossz az orvosod, milyen a modora, stb, de az tutira látszik, hogy te nem bízol meg benne és nem vagy vele elégedett. És ez szerintem épp elég indok a váltásra. Ha csak azért nem bíznál meg benne, mert kék a szeme, akkor is így lenne, mert a te gyógyulásod neked a legfontosabb, tehát a te akaratod, hozzáállásod nagyon sokat számít, ebben pedig lényeges, hogy mennyire bízol az orvosodban. (Még olyat is olvastam egyszer, szerintem tök jó tanács, hogy először meg kell keresni azt az orvost, akiben megbízik az ember és utána becsukni szemet-fület és tenni, amit mond. Na persze nem szó szerint, de már csak a placebóhatás miatt is jobban működik így a dolog.) Szóval ha van, akiben megbízol, menj vissza hozzá. Ha úgy jobban érzed magad, nem kell ezt a dokit, ezt a kapcsolatot lezárni, indokot mindig lehet találni, mondjuk messze laksz, ilyesmi, vagy egyszerűen párhuzamosan jársz mindkettőhöz egy ideig...

Depresszió: Az alulműködés okozhat ilyet, időbeli egybeesés is van, tehát valószínűleg ez okozza. De nem kéne kizárnod azt a lehetőséget, hogy alapból hajlamos vagy rá, és ebben az amúgy is erre ható helyzetben sokkal könnyebben kijött rajtad. A lényeg, hogy szerintem külön is tenned kéne ellene valamit, függetlenül attól, hogy mi okozza. Ilyen "valami" lehet egy pszichológus akár, de a sport sokat segít. Próbálj meg kicsit kevesebbet aludni a kellemesnél és esetleg az orbáncfüvet (tea vagy cseppek).
(Na persze azért tudok ilyeneket mondani, mert jártam ebben a cipőben... Vagy járok :(. Ideje lenne kipróbálnom valamelyik módszert, de régen ezek hatottak, azért ajánlgatom.)
Előzmény: szasszo (1067)