Kaamilla Creative Commons License 2008.09.01 0 0 2995
Szia BFeri53!
Nagyon köszönöm a terjedelmes választ, sok időt szántál rá, és látom nagyon figyelmesen végigolvastad a problémámat, ami lenyűgözött. Teljesen összefoglaltad az összes tünetemet. Sajnos már ágyban kellene lennem, és a gyógyuláshoz biztosan a korai lefekvés is kell.
A problémám nagyon összetett valóban. Már több mint 10 éve pánik beteg vagyok, és szerintem hipohonder is. De az orvost nem hanyagolom, mert ha valami van velem, rögtön megyek. Az idén már kétszer is foltam vérvizsgálaton, de minden évben. És az eredményeim tökéletesek. Ezen nem is csodálkotam, mert ez mindíg így volt. Minden úgy igaz, ahogy írtad. Most készülök életmódot változtatni, bár akkor a barátomat is le kellene cserélnem, mert elég sok bosszúságot okoz, gyakran idegesít, én 52 éves vagyok, de még szeretnék vidám, boldol lenni. Egész életemben sportoltam, és 10 évet letagadhatok, ezt úgy értem, látszik a sportos életmód rajtam. Sokat kerékpároztam, 2 éve borzasztó lusta lettem, nem is értem miért, bár mindíg a munkára fogom, egyre több, és idegölőbb az egész. Mire mehetnék kerékpározni, már teljesen fáradt vagyok, tudod a Balatonnál lakom, nyaraltatok a pénz miatt, és ezer más (stresszes a munkám is ingatlan-hitel-biztosítás) kb. 5-6 kilót le kellene adnom, mert a barátom mintájára én is kezdek elhízni. A szobabicikli tavaly egész télen a szobában állt, de mostantól, ha kicsit ki pihenem magam minden este tekerni fogok.
3-án lesz a terheléses EKG, és ha valóban kiderül, hogy szervi baja nincs a szívemnek, akkor, az életmódomon egész biztos változtatok. Sajnos a kapcsolatom elég sok bosszúságot okoz, eléggé magányosnak érzem magam.
Valószínű, hogy a vegetatív idegrendszeremmel van baj, bár a pánikra a Rivotril jó, igaz azt is már 5 éve írták fel, már vissza kellene mennem a pszihiáterhez.
Viszont a Carvetrend, azt hittem legalább nem viszi le a vérnyomást, de úgy néz ki a ritm. zavar is visszajött. Egyébként a Betaloc-ról több jót hallottam régebben, szívritm. zavar esetében. Nem tudom, a Carvetrenből érdemes e kisebb adagot bevenni.
Bizony a sport lenne a leg fontosabb számomra, de amíg nincs egyensúly a munkámban és a magánéletemben ez nehezen megy, és most bartátnőm sincs akivel szívesebben kimozdulnék, mint egyedül, mivel a barátom csak hétvégi, nem élünk együtt, és 50 km-re lakunk egymástól, de ő azzal elintézi, hogy "neked mindíg valami bajod van". 2 éve kerültem változó korba, de hormont szedek gél és gyógyszer formájában. Hogy ez a mennyiség elég e nem tudom, mert kb. 1,5 hónapja szedem először, én kértem a nőgyógyászt, hogy írjon valamit, met lehet hogy ez miatt vagyok idegesebb, ennek a kardiológus hölgy kifejezetten örült.
Szóval teljesen kuszaság van a tüneteimben, a fogam azért hoztam ide, mivel idegesít a fog dolgom, és idegi alapon talán ez is befolyásolhatja a ritm.zavart.
Gyökérkezelték a fogam, és 2 hét után kiderül, hogy a mellette lévő fáj, vagy az is, vagy a huzattól, vagy a klimától, a többi is fáj. Aztán erre szedtem a Flektor port, a mellékhatásában viszont a szivrt. zavar is bent van.
Hát teljesen kész vagyok, káosz az egész, valyon mi lesz a vége, talán sikerül változtatnom, és ha az eredményeim jók lesznek, akkor már tényleg csak rajtam múlna, bár az is nagyon nezéh, hogy egy 5 éves kapcsolat után egy másik után kutatgalódja, mivel utálom az egyedüllétet.
A pulzusomról még annyit, hogy most úgy érzem jó, de nem méregetem, mert azt mondta a dr.nő hogy ne mérjem mindíg. De érzem, hogy lelassúlt.
Még azt is hozzáteszem, hogy 30 éve dohányzom, kisebb kihagyásokkal, és állandó légcsőhurutom van. Viszont ha semmi bajom, szörnyen kívánom a cigit, és szomorú is vagyok, ha többet nem cigizhetek, mert nyilván nem merek, de nem is kívánom, mert úgy érzem, a tüdőm még kevesebb oxigént kap akkor. Már arra is gondoltam, hogy a tüdőhörgőim állandó gyulladásban vannak, és nehéz az oxigén felvétel, és ezáltal van szivritm.zavar? Mert mindíg érzem a lerakódást, de voltam tüdőgondozóban is, és semmi probléma.
Ha valamit kiszürtél ebből, akkor írj. Bár a válaszod sokat mondott számomra. Üdv. Kamilla Bocs ha szétszórt voltam, de álmos és fáradt vagyok, és siettem.
Előzmény: BFeri53 (2982)