bohrer Creative Commons License 2008.08.25 0 0 7088
Akkus fúrónak 1 lényege van hogy 2 sebességes legyen mert 500/min-nel nem lehet fúrni csak csavart behajtani. A másik a csapágyazás, és az akkukapacitás ( nem kínai mércével!!!!)
Kb 80EFt-os kék bosch van a cégnél 400db irattartóról fúrtuk le a rozsdamentes szegecsfejeket 2-2 db kb 2,5 óra volt, a végére kezdett lanyhulni az akku, igaz akkorra fel volt töltve a másik ( 40 perc), de még forgott az elsővel is.
Ház kialakítása üvegszálerősítésű műanyag , leírás szerint 2m zuhanást kibír ( létráról).

Vót ilyen teszkós szar sárga fos POWER GT a racsnija szarrá ment, az akksija 2 csavarig jó oszt hajthattam kézzel, meg vezetékes fúróba bit fogatva a csavarokat.

Hitacsi is van a cégnél már undorítóan dizájnos zőőd fekete, agyonüthetetlen, de a nonfiguratív gumicsík betétei rongyokban lógnak rajta fél év alatt, nincs gusztusod megfogni.

Márkás gép vásárlása olyan mint az injekció, mielőtt megveszed nézed hogy kerülhetnéd ki, mi lenne olcsóbban, miután megvetted már nem is izgat a pénz inkább örülsz hogy jó minőséget választottál.

Ezermester írta tavaly a konténeres kíníai szemétről : HA ILYENNEL TELEVESZED A GARÁZST , OLYAN ILLÚZIÓD LESZ MINTHA MINDEN SZERSZÁMOD LENNE, ............DE HA EGYSZER IGAZÁN ELŐ KÉNE VENNI AZONNAL TÖNKREMEGY A MUNKA KELLŐS KÖZEPÉN.

Nagyflex téglavágás közben , fizettem a kőművest, segédmunkást, fogyott a szabi, és vagy új flex vagy kalapáccsal barmolják selejtre a 400ft-os téglákat sorra.

A harmadik után jött az ipari bosch (tudom szar de nekem semmi baj vele) 5 ször többet ment mint a 3 együtt.