ötfelezős Creative Commons License 2008.08.22 0 0 174

Nos, most egy kicsit más ahangsúly, de (elismerem, provokatív) szólásom erre a mondatodra:

"mivel osteoporosis és spondylosis is a tulajdonom/sajnos/ emiatt nem is kezelhet csontkovács"

irányult. Mert, ugye, ha a csontkovács általában tilos/veszélyes, akkor az átlag napi igénybevételnél erősebben NEM beavatkozó csontkovács is tilos/veszélyes. Akkor viszont az átlag napi igénybevétel is tilos/veszélyes...

 

Persze, mondanám, ez elméleti beszéd, de szó esik erről az általam többször idézett könyvben is, mert különböző iskolák vannak; és az olyan beszámolókat, hogy: hatalmasat csapott... majd kitépte... ezeket én enyhe értetlenséggel szoktam olvasni, mert ilyeneket nem éltem át. De tán csak szerencsém volt.

 

Az amerikai, az, mikor hanyatt feküdtem, tenyerébe vette a fejemet, és a kisujjával lökött felfelé egy aprót a fejemen, amitől a fejem egy pillanatra kissé megemelkedett, miközben egy sor finom kattanás hallatszott, gyors ritmusban. Mire meghökkentem volna, másik kezével is, a másik oldalt. Utólag ezen sokat elmélkedtem, és arra a megállapításra jutottam, ekkora behatást a gyermekem is okozhatott volna játék közben, illetve szűk helyen végzett munkánál előállhatott volna, stb.

Előzmény: dendike (173)