Plieur Creative Commons License 2008.08.18 0 0 32381

Tiszteletem!

nem akartam belefolyni ebbe a vitába, de azért van pár érdekesség amely nem hagy nyugodni.

Említve volt ugyebár hogy a tartalékos meghalhat. Ez az egyetlen biztos dolog ebben a világban, csak az a kérdés hogy mikor és hogyan:)

Figyelembe véve mekkora divat lett az etnikai tisztogatás a konfliktusokban, kérem megkérdezni, szigorúan OVB jóváhagyás alapján, a leendő "faluszéli milicistáktól"

-egyetért-e ön azzal hogy fegyvert kap, egy legalább alapfokú kiképzést és megpróbálhatja megvédeni a szeretteit, hazáját. Ehhez sajnos kell áldozzon az idejéből, talán még anyagi kár is éri. Nem tudunk garantálni modern fegyverzetet, testpáncélt.

-egyetért-e Ön azzal hogy egy etnikai tisztogatás alkalmával Önt és cdaládtagjait lelövik mint a veszett kutyát és még esélye sincs védekezni, mert nem adták meg a lehetőséget, nincs mivel

-egyetért-e ön azzal hogy Ön és a következő 2-3 generáció egy menekülttáborban kuksoljon, várva hogy a békefenntartók biztosítsák a visszatérését, természetesen othonában már más lakik, köszöni szépen jól van.

Ha sziveskedtek hülyének vagy provónak nézni, kérem átgondolni az 1990-99 évek eseményeit tőlünk délre.

Ahogy észreveszem, egyből egy nagyarányú szervezetben gondolkoztok. Másként kezdeném, ha már nincs ellenség képünk és időmilliomosok vagyunk.

Önkéntes alapon MH egységhez csapni  1 db. kísérleti századot, ezek erdeményeit kiértékelni. Utána nagyban. Mert ezek eredményei alapján:

-fel lehetne állítani a bekerülési követelményeket

-az alapfokú gyalogsági kiképzés során ki lehetne választani a leendő kiképzőket

És folytathatnám. A kommunikációs hálózat mindenképpen kompatibilis kell legyen az MH hálózattal. Ki üzemelteti, jaj ki ért hozzá? Kérek választ a következőkre: hol van több mérnöki képzettségű ember: az MH-ben vagy a civíl szférában?

Miért is kellene lépni? Mert egy konfliktus esetén igenis alakulnának politikai, egyéb kötődésű csapatok, nagyon vegyes fegyverzettel és még vegyesebb parancsnoki karral. És nem mindegyik rendelkezne egy harcedzett, hozzáértő parancsnokkal, ez le is mérhető pld. ahorvát akciók sikereiben és veszteségeiben.

Előzmény: internal server terror (32374)