dark-angel Creative Commons License 2008.08.18 0 0 7776

Sziasztok,

SOk mindenre írhatnék.. de4 egy dolognak örülök, végre párbeszéd történikezen a fórumon.. wow.. a net is fejlődik. :-)

 

Én nem tudom, lehet, hogy én másik "Magyarországon" élek, de az én "Magyarországomban" nem ilyen gázos a helyzet. Nálam vannak fétishshoppok (egyre több, és nemcsak magunkra gondolok, hanem a többiekre is a Blackdream-től az Ó utcáig és a többi kis próbálkozás, és persze mi is :-) )több fétis, bdsm rendezvény van, fétispartytól kezdve szobatalin keresztül zártkörű bdsm partyig, étterem is müködik, ahol senki nem néz meg, ha goth vagy latex cuccba mész le. Talán pont az a b aj veletek is ,mint ezzel az országgal, hogy mindent sötéten láttok és csak azt nézitek, hogy máshol jobb... itt is jó, meg kell becsülni ami van és tovább építeni. Mi alakítjuk ezt az országot.

 

Képek:

A cikkel kapcsolatban: szerintem abszolut nem a fétisről szól, csak egy egyszerű kis szösszenet, nem igazán van hír értéke (bocsánat a fotóstól, de azt hiszem nem is akart több lenni ennél) A képek zöme divatfotó.. és tudom jól, hogy  megrendelő szava itt kötelez, ha ő kék uszógumit akar narancs békatalpakkal akkor azt kapja. (és hány ilyen szörny születik a megrendelő hibájából, na de ebbe ne menjünk bele)

 

Fotózás:

Mivel én mindkét oldalon voltam már, mint modell, mint megrendelő, tudom, hogy egy ilyen fotózáson minimum 5 ember van (1 modell, sminkes, megrendelő, fényképész, világosító) ezért mint szex nem igazán létezik, főleg, hogy ez munka. Bár maga az erotika felmerül, hiszen játszani kell a fotósal, és fordítva,mert az egész csak beállított képek lesznek.

Bár nem szeretek magamról képeket feltenni és kedvesem nem is fog örülni, de úgy gondoltam, hogy most megteszem, főleg, aki akar úgyis láthat az étteremben. Az egyik egy félig kész kép, a másik pedig a fotózáson készült (werkkép), hogy kb lássátok, hogyan is zajlik 1-1 fotózás.

 

 

 

Előzmény: utazo23 (7775)