Kuruc71 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 32337
Szia J.Dagain


En is megkulonboztetnem oket ( ferfi no ) mert hat kulonbozo a testi felepitesunk. Az ADF jol csinalja szerintem.

Az alap MINDENKINEK ugzan az de a noke cca 10-15% al kevesebb. Azonban a beosztasokhoz viszont kerek perec megmondjak hogy

"A" Ide no nem johet ! PUNKTUM !

"B" Aki ezt a beo-t akarja annak "ezt" a szintet kell hozni nemre fajra vallasra rokonokra hatszelre valo tekintet nelkul.


A fizikai felmerot ket fo vegzi akik fuggetlenek az adott egysegtol kulon az ADF orvosi regimentjehez tartoznak. Altalaban ok ket tizedes vagy hasonlo "tisztes" kategoria. A felmeron valo megjelenes melegitoben vagy rovidnaci polo valtozatban, mindennemu rendfokozati jelzes vagy kituntetesek nelkul. Ok az "istenek" a felmeron es ha valaki pl nem megfelelo fekvotamaszt csinal mert pl nem megy le elegge, vagy a karjait elorebb tolja a vallvonalnal, szigoruan ismeteltetik az illetot.

Ami erdekes hogy itt joval kevesebb a pocaktiszt, de alapvetoen a tiszteknek meg ugy altalban senkinek eszebe sem jut hogy ezt megussza. Mondjuk az egesz allomanynak heti 4 nap biztositva van 1 ora naponta csak a testgyakorlasra, mint futas, konditerem stb. Altalaban reggeli utan fel oraval.


Nokre a seregben szukseg van mert sok szakmaban tulreprezentaltak. ////azert mert ezen szakmak jobban fekszenek nekik. KELLENEK de nem minden aron.

Ami itt most nagyobb problema az a szakemberek sereghez csabitasa. FEgyverzetisek, repmuszeresz stb nagyitoval sem nagyon talal a sereg.

Erre beinditott egy programot, hogy o kepzi ki a sajat koltsegen majd az illeto leszolgal a szakmunkas bizi utan 4 vagy a diploma utan 6-9 evet es mehet ha akar.
A program mukodik de ido kell mig termore fordul.




Előzmény: J Dagain (32280)