utazo23 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 7775
Én is köszönöm Nellinek a leírást, mert nagyon tetszett!

Nagyon örülök annak, hogy a cikk kapcsán a "másik oldalt" is meghalljuk, sőt egyre pozitívabb a benyomásom és gondoltam is, hogy szólni kellene, hogy mi a reakció. Ezért örülök a beírásainak.

Azért az adott hozzászólásra válaszolok, mert azt gondolom ez az, amit nagyon sokan nem tudnak kívülállóként, amikor a képeket nézegetik. Természetesen ebbe magamat is beleértve. Teljesen más, ha valaki az embernek modellt áll, mintha csak azért felöltözik, hogy az a szexnek egy jobb előjátékot adjon.

Bocsánat, hogy megint személyes példával élek. Fotóztam én is lányokat nagyon szexi lakk és latex ruhákban, de teljesen más volt utána megnézni a képeket, mint amikor látok valamit a neten és beindul a fantáziám. Azt gondolom ez az, amit nagyon sokan nem vesznek figyelembe.

Egy kiállításon többet beszélgettem egy modell lánnyal és kérdeztem tőle a fotózásairól és abszolut más derült ki, mint amik a képen látszanak az arcáról és itt érünk vissza az erdeti mondanivalóhoz, hogy egy jó modell sokkal inkább színész, mint bármi más.

Az érettséget tekintve egyetértek, de szerintem már olyan sokat talán nem kell várni, viszont nem értem miért kell központilag nálunk minden átlagostól jobban eltérőt megköpködni. Úgy érzem mindig ez hátráltatja a fetishizmus elfogadását. Nekem össz-vissz ennyi lenne a bajom hazánk közizlésével.
Előzmény: szipalpeter (7769)