Kuruc71 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 32270
Motiváció ???


A leges legnagyobb problémának nem a pénzt tartom, és még csak nem is a korrupciót. Ezek mind mind csak "gyümölcsök" következmények. Sajnos a társadalom és a sereg is borzasztóan beszűkült, érzelmileg sérült, flusztrált irígy emberekből áll. Tisztelet a kivételnek.

Ha itt a déli féltekén akár a melóhelyen ( civíl életben ) akár a seregben tudok valamit amit a többiek nem akkor én nem "stréber, magamutoató, beképzelt, stb" vagyok hanem egy uj tudás birtokosa és forrása. Ezért ezt elismerik, megbecsülik és emelett a megbecsülés mellett ( sokszor a csodálat szintjét éri el, rendkívül mulatságosan ) elvárják hogy ezt a tudást adjam tovább. Az teljesen természetes hogy pl az őrnagy is ott csücsül jegyzetel mikor egy ilyen "kiselőadás " elhangzik és semmi olyasmit nem érezni hogy valakiemiatt neheztelne.

Ezzel párhuzamosan elvárás és magától érthetődő hogy nekem is tisztelnem becsülnöm kell a másikat, annak értékeit tudását és kutya kötelességem azt a lehetőségeimhez képest elsajátítani.


No ez az a szemlélet ami csodákr képes, mert beszabadul a seregbe egy Abo srác aki bizony nem egy IQ bajnok és sok hiányosságot mutat több alapvető kultúrértékben de pl nyomolvasásban, vagy éppen apró hétköznapi "oldjuk meg" problémákban olyat alkot mutat hogy csak na.
A srácot sikerélmény éri, érzi hogy fontos megbecsült lett, és ettől kezdve a teljesítménye 300% ot ugrott és ez csak a kezdet mert csak most kezdi el a tanfolyamokat ahol tovább képezheti agát.


No ez a szellem amit hiányolok otthonról. Ehelyet egymást marjuk tesszük tönkre. Nekünk nincs szükségünk ellenségre hogy lepusztítsuk az országot.

:-(

Előzmény: Hamburger2 (32265)