Plieur Creative Commons License 2008.08.16 0 0 32224

Tiszteletem Hamburger!

Előfordulhat  vadászpilótáknak egy olyan 50 éves korra kilakuló közellátás/messzelátás problémájuk, szemüveget meg nemigen lehet ott használni, pár g-nél. De sajnos sokan nem emiatt mentek el...

Éngem csak az lep meg hogy ekkora PR-t kell csapni az utánpótlásért. Az érthető hogy a földi/műszaki személyzetnek nem tolonganak, mert amit tudnak felkínálni az egy élet felelősségteljes munka és komoly tanulás, ezért szoktak hagyományosan odakerülni azok akik valamilyen okból kiestek a pilótarostán, de imádják a repülést és gépek mellett lenni. Csakhogy a szárazföldiekhez képest ez a fegyvernem aránylag jó sajtóval rendelkezik, van egy saját romantikája, ezért meglepő ez a bocsikás hadjárat.Az utánpótlás kiképzés ára: hát ez egy nagyon költséges fegyvernem, nemcsak nálunk.

Valami azért úgy motoszkál bennem, és nem jó iránynak tartom: terjed ifjúságunk körében újabban az Adrenalin ital,  jó feldobni magukat. De van az adrenalin szintnövelésének egy hagyományosabb módja is: 1200m, szépen nyílik az AN-26-os rámpája...:)

 

 

Előzmény: Hamburger2 (32214)