Warra Creative Commons License 2008.08.15 0 0 1638
Kicsit több mint 3 hónap alatt.Hát igen semmi sem elég ez igaz. :)
Egyértelmű, hogy mindannyian akik ebben a témában írnak vagy olvasnak...kellőképpen komplexusosak. ki-ki maga dönti el mennyire.
De ez egy nagyon jó irány, hogy beismerjük és szembenézünk vele. Nem nyomjuk el, vetítjük ki, vagy alakítjuk át ezt a szorongást hanem igyekszünk tenni ellene lehetőségeinkhez mérten. Másfelől szerintem szinte egyikünknek sincs miért aggódnia, hiszen normális méretekkel rendelkezünk, ki tudjuk elégíteni a barátnőnket sőt....rosszabb (vagy ha úgy tetszik Jobb ;) ) esetben akár fáj is neki függetlenül a felizgultságának a mértékétől. stbstb...
Úgy gondolom, hogy ezekkel 90%unk tisztában van, következésképpen nem, vagy nem igazán hatottak ránk a józan, logikus érvek.Egyszerűen csak nagyobbat akarunk. Egy előző kommentben vki azt mondta, hogy az új csaja mikor először meglátta a farkát látta rajta h valami ilyesmit mondana legszívesebben: "Istenkém..." .
Velem is volt ilyen és nagyon szívesen emlékszem vissza a pillanatra. Ex nőmmel történt. Először voltunk együtt. Kivettem belőle, hogy a szájába rakjam. mikor ránézett csak ennyit mondott: "uhhh". kérdem "mi van?" válasz: "kicsit nagy falat vagy nekem"
Sorstársaim! Ezekért a pillanatokért éri meg élni!!! (és csinálni ezt a kényelmetlen pumpás péniszsanyargatós cirkuszt) :))
És akkor még nem is pénisz tornáztam vagy ilyesmi. úgy normál alapmérettel.
Mostani nőmmel nem volt ilyen. Neki már volt dolga előttem Mr.lófasszal. ócska egy érzés :S ráadásul mikor mondtam neki, hogy veszek egy péniszpumpát ennyit mondott idézem: " de én nem szeretném, hogy nagy farkú legyél"
pfff!:)



Előzmény: Törölt nick (1636)