Warra Creative Commons License 2008.08.15 0 0 1624
Üdv!

Először a pénisztornát próbáltam én is de egy idő után le álltam mert piros pontok jelentkeztek a farkamon jelquing nevű gyakorlat hatására. ezt a gyakorlatot 60-70%-os erekcióval indokolt végezni de én nem igazán törődtem a figyelmeztetésekkel és hát meg is lett az eredménye. tehát 1 hónap edzés után leálltam és lustaságból vagy nem is tudom de nem kezdtem újra. másfelől, én nem tapasztaltam jelentősebb növekedést.
kb 2 hónappal később megint elkezdtem ekkor 2 hét után untam meg a dolgot.
Nem is tudom miért, biztos csak nem voltam elég motivált.
A motivációt aztán az új barátnőm hozta meg aki többször is megemlítette h milyen nagy farkú volt az exe. Gondolhatjátok...teljesen nullázott a kép amint a csajomba...na mindegy. :) Ekkor döntöttem el, hogy megveszem a bathmatet és a pénisztornával együtt fogom használni amíg szét nem durran a tököm.
Heti 3-5 bathmate 20 percig. előtte nyújtás minden irányba, utána jelquing. De külön, a bathamate használattól függetlenül is végeztem a tornát heti 1-2x. + a pc-izom gyakorlatokat minden nap.
Az akkor "jobb napokon" 18,6cmes péniszem 19,4 cm-re nőtt meg.
Megközelítőleg 5 hónapja hagytam abba és az akkor elért 0,8cmes növekmény azóta is köszöni jól van:) (remélem már így is marad)
Vastagságban is nőttem valamennyit. régen 4,5cm volt most pedig 4,8-4,9. szintén tartós ez is.