gelsei Creative Commons License 2008.08.14 0 0 1622

Na akkor egy kis mese,de télleg nem sokat mert  hulla vagyok ....

A Warra által feltett linkkel vagyis a benne lévő gyakorlatokkal már 2002 szeptemberében találkoztam ,de teljesen más oldalon volt,de szó szerint így volt leírva mint ahogyan azt most is olvastam !

 

 Persze a nyújtást és a fejést végeztem én is !

 

Első körben vagyis kezdésnek 2-3  hét leforgása alatt 0,5 cm nőtt a brém ! Aztán leálltam nem tudom már miért.....lehet lusta voltam....ja nem ! Szar az egész mert én még a mai napig is a szülleimmel élek és qurva macerás a "forró törölközős " belegítést,de persze nem bajlódok én ilyen-olyan törölközővel. Forró vizet engedek a cerkára úgy ,hogy belelógatom a kézmosóba és a zuhanyrózsa pont odaér majd ......:)

Szóval sokszor a lebukáshoz szélén voltam.....meg  sok volt a meló....fáradt is az ember és egy idő multán elegem lett belőle ! A következő gond az ,hogy késő este volt lehetőségem gyakorlatozni  mikor az ember már menne dögleni , alacsony a tesztoszteron szint magyarul semmi kedve az embernek a szexhez.  Ennek  eredménye volt az ,hogy a fejő gyakorlatokhoz nem tudtam fél / háromnegyed állapotban lenni és petyhüdten meg szart sem ér az egész ! Hát ja , nálam ez volt az átka ,hogy ha nem volt kedvem a szexhez nem is nagyon ment a fejés mert valamennyi libidó szükséges ehhez a gyakorlathoz. Később ismét újra megindultam a gyakorlatozással ( pár év elteltével).  Szintén 2-3 hetet bírtam ,de e rövid idő leforgása alatt újabb 0,5 cm -rel nőtt a dákóm ! Szóval olyan 5 hét alatt bő 1 cm növekedés és ez maradandó természetesen !

 

De már marhára unom ezeket a kézzel végzett gyakorlatokat ! Msát szeretnék ami biztosan növeli és maradandó eredményt produkál !

 

Na hogy is van Warra ??!! Mennyi hét? hónap? vagy talán év ? telt el a leállásod és a mai napig ?