istibani Creative Commons License 2008.08.13 0 0 25711

Sziasztok fórumosok,

olvasgattam itt a romás-parasztos megszólalásokat.
Hozzászólnék: bár mostanában keveset írtam ide, mindent elolvastam. Nem régóta tyúkozom, a fórumot is azóta olvasom.
Amikor elkezdtem hozzászólni, akkor Suplatyi, Arthur 1, Kacola és Pintade "fogadtak be" első körben. Azután többekkel beszélgettem ezen a fórumon, még úgy is, hogy egyesek tyúkveréssel vádoltak :-))
Amit mondani akarok: szerintem az itt fórumozók igen jó emberek, akik a hobbijuk minél teljesebb megélése érdekében hasonló emberekkel akarnak kommunikálni. Ahogy látom, van nagyon művelt és kevésbé művelt, gyermekes és gyermektelen, idősebb és gyerek, lány, fiú, asszony és családapa, minden. Mégis, minden előítélet nélkül befogadtatok mindenkit, mert nem az számított, hogy milyen társadalmi rangja, mennyi pénze, befolyása satöbbije van, hanem az, hogy mennyire komolyan izgult rá a tyúkászásra. Azt láttam, hogy negatívum csak a tyúkverés (haha), az állatok és becsapott emberek kárára történő nyerészkedés, az igénytelenség volt a szemetekben.
A vitákat meg normálisan rendeztétek.
Eleinte a számomra rengeteg új infó miatt olvasgattam a fórumot, mostanában meg azért, mert TI, akik ide ÍRTOK, így álltok a dolgokhoz. Az az értékrend, amit ez a fórum képvisel, szerintem teljesen egészséges.
Olvassuk egymást tovább!