Éhesló Creative Commons License 2008.08.12 0 0 31959
Kedves Python24,
a háborús scenáriók kidolgozása VK feladat. A leírtak alapján Hazánk függetlenségének nem az MH a végső garanciája, hanem a kisantant jóindulata. Szeretném azt hinni, hogy ez nem igaz.
Ha egy ország megakadályozza, hogy légterét megsértsék, területét fegyveres csoportok használják harcászati-taktikai okokból, vagy akár aknatelepítés színterévé váljon még ne totális háború.
Afganisztán, Irak kapcsán is írtak itt az erő felmutatásának és alkalmazásának előnyeiről.
A határon túliak védelmének fegyveres módszereiről nem írtam. Azt mertem leírni, hogy az államhatalom SEMMILYEN lépést nem tett ennek megakadályozására, sőt még a menekülőket is úgy kezelte, mintha nigériából szökött senkik lennének és visszaadta őket a rác rendőröknek, ahol börtön és büntetőalakulat várta őket, miközben házaikat krajinai menekültek lopták el. Ez itthon sok-sok emberben és politikusban nem verte ki a biztosítékot. Itt a fórumon is védekeznem kell, amiért ezt tűrhetetlen eljárásnak tartom. Nos szerintem aljasság volt, és ma is az, hogy nem állunk ki nemzettársainkért. Ebben Izrael példa lehet mindenkinek.

Éhesló
Előzmény: Python24 (31958)