sanyi53 Creative Commons License 2008.08.11 0 0 7570

Sziasztok!

 

Szeretnék csatlakozni egyik előttem szólóhoz:

Szervezkedő!

Köszönjük a Canj-i címet, mi is Marika apartrmanjában töltöttünk 2 hetet, remekül éreztük magunkat, jó nagyokat beszélgettünk a vajdaságból érkező magyarokkal, és a tulajdonossal.

 

A különbség csak annyi volt, hogy mi nem bort ittunk, hanem temerini alma pálinkát, és hozzá sört.Természetesen a közös italozást, közös étkezéssel  kötöttük össze.

Az apartmanokról: 6 db van, 3 a földszinten, 3 az emeleten, mindegyikhez tartozik egy kis terasz is, asztallal és székekkel ellátva. A kertben vannak elhelyezve a lakókocsik (3 db), melyekhez a földszinten közös használatú helyiségek találhatók. Konyha, fürdő, stb. A közös helyiségek egy három oldalról zárt, fedett térből nyílnak, melyben egy hatalmas asztal mellett zajlik a közösségi élet. Az apartmanokba akkor kezdték beszerelni a légkondikat amikor mi eljöttünk.

Az apartmanok ára: egy napra 35 euro, 4 fő részére.

A tenger sajnos a teraszról nem látszik, kb 400 méterre található.

Canj szerintem ideális helyen van, hiszen innen minden látnivaló innen könnyen elérhető, és ráadásul Canj is gyorsan megközelíthető, a tengerparti alagútból kiérve, a kereszteződésnél balra kell fordulni, és néhány kilométer után már ott is vagy.

Mint írtam mi nagyon jól éreztük itt magunkat, csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a helyet.